Wij zijn Carmen, Michiel en onze hond Ziva en wonen met veel plezier in het kerkdorp Sibbe dat onderdeel is van de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

Wij hebben veel passie voor (h)eerlijk eten, een goed glas wijn, lange wandelingen met onze hond, rust, romantiek en de prachtige natuur die onze omgeving te bieden heeft. Onze passies vertalen wij graag naar gastvrijheid.

Samen zorgen wij voor een warm welkom voor rustzoekers, levensgenieters, natuurliefhebbers, Bourgondiërs, harde werkers, wandelaars, recreatieve fietsers of motorrijders. Kortom, levensgenieters zullen bij ons genieten van een comfortabele uitvalsbasis. Wij hebben 2 accomodaties ter beschikking in de vorm van separaat gelegen vakantiehuisjes in de achtertuin voor max. 2 personen per huisje.

Welopgevoede honden zijn in overleg welkom. In STOER max. 2 kleine tot middelgrote honden en in LIEF max. 1 hond. (de tuin is volledig omheind). De viervoeter zal zich snel thuis voelen en genieten van de mooie omgeving waar eindeloos gesnuffeld kan worden.

Lees rustig verder op onze website wat wij te bieden hebben.

Wij heten je alvast van harte welkom en begroeten je graag!

Gastvrije groeten met een zachte G,

Carmen Stijnen & Michiel Linders

Sibbliem Luxury Homestay 

Contact Info

Reserveren

Wenst je te reserveren? Dit kan online via onze digitale kalender of stuur een e-mailtje naar welkom@sibbliem.nl

Liever een stem horen? Bel dan gerust naar 06-53311791

Tot binnenkort!
Sibbliem Luxury Homestay