Wauw…. Wat een mooie zomer! En het is nog niet voorbij…..

Het weer was mooi met veel afwisseling tussen uitersten, van vrij koel tot bloedheet. Wat ons betreft staat de zomer van 2019 in de boeken als een geweldige zomer waarbij vooral alle gasten die bij ons hun welverdiende vakantie doorgebracht hebben de afgelopen maanden, voor ons het zonlicht nog eens extra hebben laten schijnen. Zo leuk om ook alle verhaaltjes in het gastenboek terug te lezen, waardoor een brede glimlach op ons gezicht verschijnt. Deze verhaaltjes gaan we binnenkort op onze website terug laten komen!

Half april is appartement STOER open gegaan. Boven onze verwachtingen vlogen de reserveringen ons om de oren.

We hebben hele leuke en lieve gasten leren kennen. En niet alleen wij, maar ook Ziva was soms erg bedroefd zodra een hondenvriendje/vriendinnetje naar huis ging, na een paar dagen lekker samen spelen, zwemmen en ravotten in de ruime en omheinde tuin.

Het was nog allemaal erg wennen voor ons, maar zo ontzettend leuk om mee te maken. Dat valt bijna met geen pen te beschrijven.

Het plezier waarmee we telkens het appartement klaarmaakten voor de volgende gasten, dat is goud waard!

En dat goud laten we graag zien in de slaapkamer van STOER. Deze hebben we gedurende de afgelopen periode gerestyled. Gezellig, warm, luxe en stijlvol. Dat waar Sibbliem voor staat.

De eerste reserveringen voor het najaar krijgen hun plekje in de agenda en de voorbereidingen voor de verbouwing van LIEF zijn inmiddels ook gestart.

We hopen dat we vele gasten in STOER mogen verwelkomen de komende periode en dat we in het voorjaar in LIEF ook de eerste gasten mogen verwelkomen.

We hebben er veel zin in!

Passie en enthousiasme worden vertaald in gastvrijheid en pure verwennerij door twee personen met één gezamenlijke droom. Deze droom is werkelijkheid geworden in de vorm van een luxe Bed & Breakfast in het Zuid Limburgse Heuvelland, namelijk Bed & Breakfast Sibbliem.

RESERVEREN